Linda Geevers

Over

Linda Geevers is een professional met ruime ervaring als contract- en leverancier manager, management ondersteuner en recruiter, onder andere in de financiële sector, accountancy en consultancy.

Linda heeft snel inzicht, bewaakt het overzicht, is doortastend en is een echte snel starter. Daarnaast is zij oplossings- en resultaatgericht, pro-actief, open en eerlijk en doet wat ze zegt.

Werkt virtueel of op locatie (Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, De Veluwe).

Laat u bijstaan met Raad en Daad.

Linda’s Raad en Daad biedt samen met haar partners een breed aanbod van management (ondersteunende) diensten.

Aanbevelingen

Een kleine greep uit de aanbevelingen die Linda Geevers heeft mogen ontvangen.

Algemeen Directeur Bion International

“Linda is bijzonder sterk in het coördineren van verschillende projecten en activiteiten in een kort tijdsbestek. Verder is zij hands-on als het er op aankomt en communiceert zij gemakkelijk in een internationale organisatie."

Manager Cannock Chase

“Linda weet wat ze wil. Ze is resultaatgericht, werkt gestructureerd en houdt iedereen scherp. Als persoon is ze enthousiast, betrokken en straalt ze energie uit. Kortom een collega die je graag in je team wilt hebben."

Collega Vendor manager ING

“Linda is een zeer ervaren contractmanager die alle ins en outs van het vak beheerst. Haar ervaring behelst grote enterprise contracten. Dankzij Linda kwam ik snel op dreef in mijn functie als Contract en Suppliermanager voor ING en daarmee kom ik bij de reden waarom ik graag met Linda werk; ze deelt haar kennis met anderen en verbetert zo het functioneren van het gehele team.”

Collega Project manager ING

“Linda is a result driven project manager, she’s loyal, communicative and has a strong social side and she is a good collegue to work with.”

Manager ING en Opdrachtgever Leadmark

“Kwaliteit, accuratesse en resultaatgerichtheid zijn de woorden die bij me opkomen als ik aan Linda denk. Ik heb met haar gewerkt in mijn tijd bij ING en werk nu ook nog graag met haar samen in mijn eigen bedrijf Leadmark. Ik ben bijzonder onder de indruk van Linda’s vaardigheid om complexe outsourcing project gestructureerd te laten verlopen. Ze doet dat op een warme persoonlijke manier en met een oog voor verhoudingen en onderlinge relaties. Linda is een aanwinst voor elk team waar op een open manier wordt samengewerkt en accuratesse en gestructureerd werken van belang zijn.”